Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Zin in meer flexibiliteit?

Kom werken bij het Flexteam.

Mahadi Flexteam Philadelphia Zorg Oost

Werk dat zin heeft, daar heb je zin in, toch?

Je wil iets betekenen voor je medemens. Je hecht waarde aan contact maken met cliënten en het leveren van goede zorg. Je houdt van zelfstandigheid en de vrijheid om je eigen diensten te bepalen, maar je hebt ook graag een fijn team met toegewijde collega’s om je heen.

Dit is werken bij het Flexteam van Philadelphia Zorg. Je hebt de voordelen van:

  • je eigen diensten bepalen
  • werken op verschillende locaties bij jou in de buurt
  • afwisseling mét vaste gezichten
  • de zekerheid van een contract
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden: reiskostenvergoeding (€0,39 per kilometer), laptop, pensioenopbouw en meer

Meer weten solliciteren?

Zinvol flexibel werk

Mahadi haalt alles uit zijn dag. Niet alleen als flexer op de verschillende locaties in de regio waar hij werkt, maar ook als topsporter.

"Ik ga blij naar huis als ik het verschil heb kunnen maken bij de bewoner."
- Mahadi Abdi-Ali, Flexteam

Om deze video te tonen moeten we cookies plaatsen. Accepteer marketing-cookies of bekijk het op www.youtube.com/watch?v=bUa14ad__UI

Bij Philadelphia werk je met mensen die uniek zijn en die in meer of mindere mate ondersteuning nodig hebben. Al sinds de oprichting in 1961 ondersteunen wij cliënten bij het leiden van een gewoon en eigen leven midden in de maatschappij.

Wil jij hier ook verschil in maken, ben jij een mensen-mens, energiek en zorgzaam met een vleugje lef? Reageer dan hier op onze vacatures.

Werken bij Philadelphia regio Groot Veluwe

Groot Veluwe is een regio met ongeveer 60 locaties/teams en met ruim 1.000 collega’s. Met al deze collega’s bieden wij begeleiding, ondersteuning en zorg aan mensen met een (licht) verstandelijke beperking, ernstig meervoudige beperking (EMB), moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG) en kinderen/jongeren. De cliënten wonen, werken of hebben dagbesteding bij Philadelphia. Zij krijgen begeleiding naar behoefte en niveau. Iedere cliënt is uniek en heeft zijn/haar eigen zorgvraag en mogelijkheden. Als Flexer ben je meer dan welkom om onze cliënten hierin te begeleiden.

Wij hebben locaties in: Lelystad, Dronten, Zeewolde, Nunspeet, Vierhouten, Harderwijk, Elburg, Oldebroek, Wapenveld, Heerde, Uddel, Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Brummen, Eerbeek en Lochem.

Zin in meer flexibiliteit, vrijheid, verbinding en zekerheid?
Kom werken in het Flexteam.

Chat met ons of vul onderstaand contactformulier in!

Contact

(Optioneel)