Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Leerling werknemers (BBL)

Leerling werknemers (BBL)

Wil je een carrièreswitch maken of wil je starten met een BBL-opleiding? Bij Philadelphia kun je leren en werken combineren.

Ben jij op zoek naar een BBL plek?

Als leerling of zij-instromer werk je een aantal dagen per week in de zorg en ga je één dag per week naar school. Wat je leert kun je direct in de praktijk toepassen. We werken nauw samen met NCvB-bedrijfsopleidingen, ROC Midden Nederland, Hogeschool Arnhem en Nijmegen en Christelijke Hogeschool Ede. Met het NCvB en het ROC hebben we op maat gemaakte onderwijstrajecten ontworpen die aansluiten op de visie en werkwijze van Philadelphia en waarbij je vaak binnen 1,5 jaar je niveau 3- of 4-diploma kunt halen. Ook als je een reguliere BBL-opleiding volgt bij een ROC kun je bij ons solliciteren.

Je komt in dienst als leerling medewerker met een leer-arbeidsovereenkomst. Deze overeenkomst is voor de duur van je opleiding. Na verloop van tijd draai je alle diensten die voor komen op de locatie. Je opleidingskosten worden betaald door Philadelphia. Na je diplomering kijken we graag samen naar een passende functie binnen de organisatie.