Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Philadelphia & Worldskills Nederland

Hoofdsponsor mbo-vakwedstrijden

Meesterlijke zorgmedewerkers van de toekomst

Werken in de gehandicaptenzorg is een vak. En daar zijn we trots op bij Philadelphia! Wij zijn een innovatieve zorgorganisatie, zowel op sociaal als technologisch gebied. Daarom zijn we hoofdsponsor van de Skills Heroes wedstrijd Maatschappelijke Zorg. Dit is hét beroepenevenement van Nederland op 21 en 22 maart 2024 in de Brabanthallen in Den Bosch.

Medewerkers van Philadelphia zijn jurylid bij de kwalificatiewedstrijden en bij de finals. De finalisten krijgen van ons een masterclass verzorgd door ervaren collega’s van de werkvloer. De drie winnaars bieden wij graag iets aan waarmee zij hun loopbaan een echte kick-start kunnen geven! Zij krijgen namelijk een opleidingsbudget ter waarde van € 2.500,-, € 2.000,- of € 1.500,-.

Ik ben student

Wil je meer weten over Philadelphia? En onze mogelijkheden voor stage of een zij-instroom traject? Laat dan via de knop hierboven je gegevens achter. Dan nemen we contact met je op.

Ik ben docent

Wil je meer weten over Philadelphia? En over onze (stage)mogelijkheden voor jouw studenten? Of wil je een gastles aanvragen? Laat dan via de knop hierboven je gegevens achter. Dan neemt de coördinator BeroepsPraktijkVorming uit jouw regio contact met je op.

Maurice is leerling begeleider bij Philadelphia, bekijk zijn verhaal in de video.


"Samen met WorldSkills Netherlands willen we nog meer jongeren en docenten uitdagen en motiveren om het beste uit zichzelf te halen."
-