Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Arbeidsvoorwaarden

Het beste uit elkaar

Daarom Philadelphia

Begeleiding bieden aan mensen met een verstandelijke beperking is bijzonder werk. Welke baan je binnen onze organisatie ook vervult, wij willen dat jij - net als de mensen die wij ondersteunen - het beste uit jezelf kunt halen. Daarom vinden wij het belangrijk dat jij ook lekker in je vel zit, en daar helpen we je graag bij. Door je volop kansen te geven om jezelf te ontwikkelen, met faciliteiten die je helpen om ‘goed in je vel’ te zitten en met korting op leuke uitjes en producten. Want als jij goed in je vel zit, dan straal je dat ook uit naar je omgeving.

Jouw beloning

Een salaris conform CAO Gehandicaptenzorg met 8,33% eindejaarsuitkering en toeslag bij onregelmatige diensten, oplopend van 122% tot 160%.

Vakantie- en balansverlofuren

Als je fulltime (36 uur) werkt, krijg je 144 vakantie-uren per jaar. Naast de wettelijke vakantie-uren ontvang je 57 uur balansverlof per kalanderjaar op basis van een fulltime dienstverband.

Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden

Je kunt bepaalde bronnen (zoals de Eindejaarsuitkering) belastingvrij ruilen voor jouw doelen, bijvoorbeeld voor een fitnessabonnement, reiskosten, de aanschaf van een fiets, laptop of muziekinstrument etc.

Collectieve zorgverzekering

Met Zorgverzekeraars De Friesland, Menzis, DSW en Zilveren Kruis Achmea heeft Philadelphia collectiviteitscontracten lopen. Je kunt naar eigen keuze gebruik maken van één van deze collectiviteiten. Daarnaast is IZZ partner vanuit de cao Gehandicaptenzorg. Centraal Beheer Achmea biedt ‘Personeelsvoorzieningen’ aan alle medewerkers van Philadelphia. Dit betekent dat je korting krijgt op een uitgebreid pakket verzekeringen en financiële diensten. En niet onbelangrijk: jouw partner/gezin profiteert hiervan mee.

Trainingen & opleidingen

Om een ander te kunnen helpen in zijn ontwikkeling, moet je zelf ook blijven groeien. Wij bieden via ons Leerhuis trainingen en opleidingen waardoor jij cliënten beter leert begrijpen en je je vak beter kunt uitoefenen. Trainingen om bij te blijven in je vak of door te groeien naar een andere functie. Zoals Agressie: preventie en hantering, LACCS, Triple C, trainingen over ziektebeelden en gedragsstoornissen en verschillende communicatietrainingen. Maar we bieden ook online trainingen via GoodHabitz, leertrajecten speciaal voor coördinerend begeleiders, teamtrainingen en trainingen gericht op werkplezier en het verbeteren van je eigen effectiviteit en mentale kracht.

Het beste uit jezelf halen

Faciliteiten op het gebied van mentale- en fysieke gezondheid, een fitte loopbaan en een gezonde werkplek. Van mindfulness en coaching tot aan een fitness-en fietsregeling en ondersteuning op het gebied van voeding en werk en zwangerschap tot aan loopbaanbegeleiding; net wat jij nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je ook lekker in je vel zit.

Korting op een onvergetelijke avond uit

Bij Philadelphia-nahetwerk kun je leuke kortingen krijgen op het gebied van ontspanning en vrije tijd, zoals theatervoorstellingen, concerten en evenementen, attractieparken, en nog veel meer. Familie, vrienden, buren, collega’s en cliënten mogen mee, tegen dezelfde korting!

Personeelsvoordeelwinkel

Kopen én besparen: wie wil dat nou niet? De Philadelphia Personeelsvoordeelwinkel biedt exclusieve voordelen op uitstapjes, entertainment, reizen en producten van bekende merken. Een ruime keuze op het gebied van witgoed, huishoudelijke artikelen, TV- en audioapparatuur, gadgets, persoonlijke verzorging, speelgoed en nog véél meer.

Faciliteiten die je helpen om ‘goed in je vel’ te zitten

Van ‘Eet je fit’ tot in ‘In je kracht’. Mindfulness, timemanagement of coaching en ondersteuning op het gebied van voeding, werk, zwangerschap en loopbaanbegeleiding; net wat jij nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit.

Opvangteam

Tijdens het werk kun je te maken krijgen met een schokkende gebeurtenis die een behoorlijke impact op je heeft. Steun zoeken en je verhaal kwijt kunnen is dan essentieel. Wij ondersteunen je daarin, in jouw tempo.

Fitnessen met voordeel

Na het werk lekker je hoofd leegmaken door te fitnessen. Bij ons kun je voordelig een fitnessabonnement aanschaffen bij een erkend fitnessbedrijf naar jouw keuze.

Pensioenregeling

Het pensioenfonds Zorg en Welzijn is de pensioenverzekeraar voor werknemers in de sector zorg en welzijn. Op de website van het pensioenfonds Zorg en Welzijn kun je relevante informatie vinden met betrekking tot jouw pensioenopbouw.

PhiLaLa

Hou jij van muziek? Neem je instrument mee naar je werk. Wij zetten de mogelijkheden van muziek op allerlei manieren in. Soms via de koptelefoon, soms lekker luid door de hele locatie. Muziekexperts ondersteunen je hierbij.

ProudWoman

In de zorg werken veel vrouwen. Speciaal voor hen bieden wij samen met ProudWoman een ‘work-life pakket’. Met gratis coaching, een gezondheidscheck, voedingsadvies en meer.

ProudMom

Wil jij tijdens of na je zwangerschap weer zo snel mogelijk fysiek en mentaal in shape raken? Tot 12 maanden na je zwangerschap kun je gratis gebruik maken van coaching, back-in-shape training en voedingsadvies via ProudMom.

Mensgerichte technologie

Wij zijn altijd op zoek naar slimme elektronische en digitale middelen die cliënten helpen om fijner en zelfstandiger te leven. Of jouw werk makkelijker maken, zodat je meer tijd hebt voor de cliënt en je eigen ontwikkeling. Denk hierbij aan DigiContact, waarmee cliënten 24 uur per dag, 7 dagen in de week via een videoverbinding ondersteuning kunnen krijgen. Of de belevingscabine, het fietslabyrinth of onze sociale robot Phi.

Zelforganiserend werken

Met zelforganisatie organiseren we ons werk anders. Platter, directer, vanuit ieders vakmanschap, autonomie en met zeggenschap. Waarbij alles zo eenvoudig mogelijk is geregeld zoals de aansturing, regels, procedures en systemen. En met de verantwoordelijkheden bij de mensen die het werk daadwerkelijk doen.