Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Vrijwilligers

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk en zou je graag mensen met een beperking ondersteunen? Philadelphia heeft locaties door het hele land en heet enthousiaste vrijwilligers van harte welkom!

Iets ondernemen is voor mensen met een beperking niet altijd vanzelfsprekend. Als vrijwilliger lever je daarom een waardevolle bijdrage aan het leven van de mensen die wij ondersteunen. Dankzij jouw hulp krijgen zij de kans om nét even iets extra’s te doen. Dat levert bijzondere momenten op, voor hen maar ook voor jou.

Je kiest als vrijwilliger zelf wat je wel en wat je niet wilt doen. Ook bepaal je zelf hoeveel uur je wilt werken en hoe vaak je komt. Samen met de mensen van de locatie kijk je waar behoefte aan is en welke bijdrage jij kunt leveren. We vinden het belangrijk dat jij doet wat je leuk vindt en dat je jouw talenten kunt benutten. Zo kun je bijvoorbeeld helpen met koken, klussen of muziek maken. Maar ook een goed gesprek voeren of samen wandelen kan een mooie invulling van jouw tijd zijn.

Vind een locatie bij jou in de buurt