Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Zin in meer flexibiliteit?

Kom werken bij het Flexteam.

Audrey Flexteam Philadelphia Zorg West

Werk dat zin heeft, daar heb je zin in, toch?

Je wil iets betekenen voor je medemens. Je hecht waarde aan contact maken met cliënten en het leveren van goede zorg. Je houdt van zelfstandigheid en de vrijheid om je eigen diensten te bepalen, maar je hebt ook graag een fijn team met toegewijde collega’s om je heen.

Dit is werken bij het Flexteam van Philadelphia Zorg. Je hebt de voordelen van:

  • je eigen diensten bepalen
  • werken op verschillende locaties bij jou in de buurt
  • afwisseling mét vaste gezichten
  • de zekerheid van een contract
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden: reiskostenvergoeding (€0,39 per kilometer), laptop, pensioenopbouw en meer

Neem contact op via Whatsapp

Zinvol flexibel werk

Mahadi haalt alles uit zijn dag. Niet alleen als flexer op de verschillende locaties in de regio waar hij werkt, maar ook als topsporter.

"Ik ga blij naar huis als ik het verschil heb kunnen maken bij de bewoner."
- Mahadi Abdi-Ali, Flexteam

Om deze video te tonen moeten we cookies plaatsen. Accepteer marketing-cookies of bekijk het op www.youtube.com/watch?v=bUa14ad__UI

Bij Philadelphia werk je met mensen die uniek zijn en die in meer of mindere mate ondersteuning nodig hebben. Al sinds de oprichting in 1961 ondersteunen wij cliënten bij het leiden van een gewoon en eigen leven midden in de maatschappij.

Wil jij hier ook verschil in maken, ben jij een mensen-mens, energiek en zorgzaam met een vleugje lef? Reageer dan hier op onze vacatures.

Werken bij Philadelphia regio Amsterdam

De regio Amsterdam omvat niet alleen onze mooie hoofdstad; ook Almere tot aan Soest en Hilversum tot aan Bunschoten valt onder deze regio. Hierbinnen vind je een en al afwisseling: van woongroepen tot dagbesteding en van mensen met een lichtverstandelijke beperking tot moeilijk verstaanbaar gedrag.

Wat alle locaties gemeen hebben: ons doel is om alle mensen die we helpen een volwaardig leven binnen onze samenleving te bieden. Daarbij zijn zij zelf in de lead en begeleiden wij waar we kunnen. Wil jij als Flexer hier ook het verschil maken?

Zin in meer flexibiliteit, vrijheid, verbinding en zekerheid?
Kom werken in het Flexteam.

Chat met ons of vul onderstaand contactformulier in!

Contact

(Optioneel)