Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Mbo-studenten schitteren tijdens Skills The Finals

Jongeren de kans geven om te excelleren in hun vak. Daar draait het om bij WorldSkills Netherlands. Op 23 en 24 maart gingen studenten van verschillende mbo-scholen in Nederland de strijd met elkaar aan tijdens de landelijke Skills The Finals in de RAI in Amsterdam.

Philadelphia was dit jaar hoofdsponsor van de vakwedstrijd Maatschappelijke Zorg (PBSD). Tijdens Skills The Finals waren we te vinden als jurylid op de wedstrijdvloer en in onze bijzondere stand. Hier lieten we studenten en andere geïnteresseerden kennismaken met het thema zeggenschap door middel van een escaperoom. En dat was een groot succes. Meer dan 200 mensen wisten te ontsnappen.

Verschillende opdrachten en rollenspellen

De finalisten kregen tijdens de finale de kans om hun skills als persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen te laten zien in verschillende opdrachten en rollenspellen voor publiek. Vrijdagavond was het tijd voor de prijsuitreiking. Desi Broeder van het Albedo mbo ging er met de eerste prijs vandoor. Namens Philadelphia van harte gefeliciteerd!

Benieuwd hoe het er op Skills The Finals aan toeging? Bekijk hier de aftermovie:

Om deze video te tonen moeten we cookies plaatsen. Accepteer marketing-cookies of bekijk het op www.youtube.com/watch?v=5F83tOYNfEM

Deel deze pagina