Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Werken in Vierhouten

Welkom

Wat leuk dat je deze pagina komt bezoeken! In Vierhouten hebben wij meerdere locaties waar cliënten wonen met een ernstig meervoudige beperking (EMB) en moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). Zij hebben ondersteuning nodig in het dagelijkse leven. Voor deze cliënten zijn wij op zoek naar begeleiders en coördinerend begeleiders. Op deze locaties zien wij een kans om er te zijn en iets te betekenen voor de cliënt.

Ook wordt er op dit terrein gebouwd. De locatie Bosrijk is al in gebruik genomen en over uiterlijk anderhalf jaar volgen nog een tweetal mooie nieuwe woonlocaties waar de cliënten een eigen passende woonplek krijgen.

Ben jij de (coördinerend) begeleider die met liefde, lef en meesterschap je kennis en expertise in wil zetten? Bekijk dan gauw de onderstaande vacatures en solliciteer! Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem contact op met Harjo Tempelman (06 – 15 23 52 75).

Kijk hier voor alle actuele vacatures in Vierhouten

Dit is Erik. Erik werkt ook in Vierhouten.

"Ik zou het leuk vinden als je mij belt (06-12 31 74 16) om meer te weten te komen over het werken bij Philadelphia in Vierhouten!"
- Jeroen Woelders

Dit zijn de woningen die op ons terrein in Vierhouten staan

Pak de ruimte!