Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Zin in meer flexibiliteit?

Kom werken bij het Flexteam.

Willeke Flexteam Philadelphia Zorg Midden

Werk dat zin heeft, daar heb je zin in, toch?

Je wil iets betekenen voor je medemens. Je hecht waarde aan contact maken met cliënten en het leveren van goede zorg. Je houdt van zelfstandigheid en de vrijheid om je eigen diensten te bepalen, maar je hebt ook graag een fijn team met toegewijde collega’s om je heen.

Dit is werken bij het Flexteam van Philadelphia Zorg. Je hebt de voordelen van:

  • je eigen diensten bepalen
  • werken op verschillende locaties bij jou in de buurt
  • afwisseling mét vaste gezichten
  • de zekerheid van een contract
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden: reiskostenvergoeding (€0,39 per kilometer), laptop, pensioenopbouw en meer

Meer weten of solliciteren?

Zinvol flexibel werk

Mahadi haalt alles uit zijn dag. Niet alleen als flexer op de verschillende locaties in de regio waar hij werkt, maar ook als topsporter.

"Ik ga blij naar huis als ik het verschil heb kunnen maken bij de bewoner."
- Mahadi Abdi-Ali, Flexteam

Om deze video te tonen moeten we cookies plaatsen. Accepteer marketing-cookies of bekijk het op www.youtube.com/watch?v=bUa14ad__UI

Bij Philadelphia werk je met mensen die uniek zijn en die in meer of mindere mate ondersteuning nodig hebben. Al sinds de oprichting in 1961 ondersteunen wij cliënten bij het leiden van een gewoon en eigen leven midden in de maatschappij.

Wil jij hier ook verschil in maken, ben jij een mensen-mens, energiek en zorgzaam met een vleugje lef? Reageer dan hier op onze vacatures.

Werken bij Philadelphia regio Zuid

Regio Brabant
Werk je als Flexer, dan kun je onze cliënten begeleiden bij de opvoeding van hun kinderen op ouder & kind Groeseind in het gezellige Tilburg of in het Goeseind trainingshuis.

Ook kun je jongeren helpen bij het vergroten van de zelfredzaamheid. Je kan ook in Waalwijk bij de Componist werken als begeleider bij een relatief zelfstandige doelgroep in een gezellige woonwijk.

Regio Limburg

Als Flexer kom je op de mooiste plekken van Limburg; je kunt werken als begeleider in het karakteristieke oude klooster de Merici midden in het centrum van Maastricht met LVB-cliënten en je bent ook welkom in het gemoedelijke en gezellige gastvrije Parelhof in Heerlen waar je met verschillende doelgroepen kunt werken.

Regio Zeeland

Als flexende verzorgende ben je meer dan welkom op Hof kromwege in Oost-Souburg waar je de ouder wordende cliënt ondersteunt bij de dagelijkse zorg. Ook zien we je graag als begeleider bij LVB Goes waar zeer zelfstandige jongeren met een hoog niveau wonen in een eigen appartement in een woonwijk of met de jongeren bij Phila Buitengewoon in Middelburg.

Zin in meer flexibiliteit, vrijheid, verbinding en zekerheid?
Kom werken in het Flexteam.

Chat met ons of vul onderstaand contactformulier in!

Contact

(Optioneel)