Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Servicekantoormedewerker

Staf en ondersteuning

Werken in de gehandicaptenzorg kan op veel manieren. Bij Philadelphia hebben we woonlocaties, plekken voor dagbesteding of werk en ondersteunen we cliënten thuis. Door het hele land zijn zorgprofessionals dag in dag uit aan de slag volgens onze kernwaarden liefde, lef en meesterschap.

Expertise in huis

Als stafmedewerker ondersteun je je collega’s in het land zodat zij zo goed en efficiënt mogelijk kunnen werken. Als een van de grootste zorgorganisaties van Nederland hebben veel expertise in huis. Onder meer de afdelingen communicatie, HR, ICT, Zorg & Kwaliteit en financiën zijn te vinden in het servicekantoor in Amersfoort. Je kunt ook werken op een van de regiokantoren in Gilze-Rijen, Nunspeet, Amsterdam, Dordrecht of Meppel. Als je in een staffunctie werkt, heb je in de meeste gevallen geen direct contact met de cliënten. Maar door de medewerkers te ondersteunen in hun werk, draag je natuurlijk ook bij aan een gewoon, eigen leven voor de cliënten.

Eigen initiatief

Philadelphia is er voor mensen van ieder geloof en elke etniciteit, nationaliteit of geaardheid. We bieden veel ruimte voor initiatief en eigen inbreng in je loopbaan. Je krijgt de ruimte om echt een bijdrage te leveren aan de organisatie.

Om deze video te tonen moeten we cookies plaatsen. Accepteer marketing-cookies of bekijk het op www.youtube.com/watch?v=HjgY0SMrPSo