Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Manager zorg en begeleiding

Als Manager Zorg en Begeleiding ben je een coachende leidinggevende die samen met het team zorgt voor optimale zorg op de locatie en het welzijn van de bewoners. Je houdt scherp de ontwikkelingen in de zorg bij, speelt actief in op veranderingen en onderzoekt altijd nieuwe vormen van zorg- en dienstverlening. Je hebt veel affiniteit met digitale ontwikkeling. Je weet je interne en externe netwerken goed te benutten en zoekt graag de samenwerking met anderen op om aan de kwaliteit van de zorg te werken. Je denkt in kansen en mogelijkheden en durft daarbij te vernieuwen. Je werkt vanuit de principes van de dienende leider en bent een echte verbinder. Met jouw positieve energie haal je het beste uit cliënten, verwanten en medewerkers. Je initieert en stuurt projecten aan en weet een goede balans te vinden tussen zorg en zakelijkheid. Je hebt lef en bent ondernemend.

Om deze video te tonen moeten we cookies plaatsen. Accepteer marketing-cookies of bekijk het op www.youtube.com/watch?v=H47lea1mrc0