Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Manager dienstverlening

Manager dienstverlening bij cluster Werk & Begeleiding

Als manager dienstverlening geef je leiding aan verschillende teams in een bepaalde regio. De teams bestaan uit collega’s die in de dagbesteding werken, jobcoaches, collega’s die zich bezighouden met leer-werktrajecten en er zijn ambulante teams. Je bent veel onderweg. Je bezoekt regelmatig de teams in jouw regio en je legt en onderhoudt contacten met collega’s van clusters Zorg & Wonen en Intensieve Zorg, andere zorgaanbieders, gemeentes en het bedrijfsleven. Elke regio kent zijn eigen uitdagingen.

Een gewoon, eigen leven

Mensen die voor hun ondersteuning voor Philadelphia kiezen, moeten zo veel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden. We maken dit mogelijk door hen te ondersteunen vanuit de kernwaarden liefde, lef en meesterschap. Deze drie kernwaarden zijn bepalend voor het waarmaken van onze visie en ambitie: een zo gewoon mogelijk leven.Je omarmt de visie van Philadelphia en je weet die zodanig aan jouw medewerkers over te brengen, dat zij geïnspireerd hun handelen hierop kunnen afstemmen.

Competenties

Je zoekt graag de samenwerking op. Netwerken is je tweede natuur, net als ondernemen. Je denkt in kansen en mogelijkheden. Je durft daarbij te vernieuwen, handelt proactief en wijkt af van de gebaande paden als dat nodig is. Je bent een echte verbinder. Met jouw positieve energie haal je het beste uit je collega’s. Je weet een goede balans te vinden tussen zorg en zakelijkheid.

In de praktijk

Ben je benieuwd naar de ervaringen van mensen die bij Philadelphia werken? Ga dan naar onze pagina met ervaringsverhalen. Op Philadelphia.nl vind je meer informatie over onze kernwaarden en onze missie en visie.

Om deze video te tonen moeten we cookies plaatsen. Accepteer marketing-cookies of bekijk het op www.youtube.com/watch?v=H47lea1mrc0