Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Stage op kantoor

Stage lopen of afstuderen bij Philadelphia, betekent dat je bij een organisatie komt die zich inzet voor mensen met een beperking. Op ons servicekantoor in Amersfoort komen alle ondersteunende afdelingen samen. Daarom kan je hier vanuit veel verschillende studierichtingen terecht. Ook als je geen zorgopleiding volgt.

Mogelijkheden

Wij hebben plek voor MBO, HBO en WO-studenten die een HRM, Marketingcommunicatie, Juridische, Financiële of facilitaire opleiding volgen. Management, orthopedagogiek of psychologie studenten vinden bij ons ook een stage- of afstudeerplek.

In beweging

Als stagiair leer je een organisatie kennen die voortdurend in beweging is en continue wil verbeteren ten dienste van onze klanten. We hebben Hostmanship dan ook hoog in het vaandel staan.

Onze stagiairs ervaren een open cultuur en veel mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen. Niet voor niets zijn heel wat studenten na hun afstuderen bij ons blijven werken.