Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Stage bij zorg en wonen

Is het ook jouw passie om te werken met mensen met een verstandelijke beperking? Ja, dan is Philadelphia de juiste organisatie om stage te lopen!

Veel mensen met een beperking wonen en werken midden in de samenleving. Bij het cluster Zorg en Wonen ondersteunen we deze groep bij het wonen, werken, dagbesteding en vrije tijd. Altijd in samenwerking met het netwerk van de cliënt, de hulp van vrijwilligers en organisaties in de wijk.

Afspiegeling van de samenleving

Dit kunnen jonge mensen zijn die nog volop leren hoe ze zelfstandig wonen, volwassenen met een eigen appartement die overdag aan het werk zijn of ouderen die vanwege hun leeftijd extra ondersteuning nodig hebben. Maar ook gezinnen waarbij de ouders een verstandelijke beperking hebben, mensen met een auditieve en een verstandelijke beperking en een grote groep mensen met een lichte verstandelijke beperking. Dit cluster is een afspiegeling van de hele samenleving.

Kennismaken met...

Als stagiair ben je onderdeel van het team en van de organisatie. Je leert niet alleen om directe ondersteuning te bieden, je maakt ook kennis met netwerken; de omgang met vrijwilligers en de verwanten van mensen met een beperking neemt een belangrijke plek in binnen het leerproces.

Wij geloven in een open leerklimaat. Jij kan niet alleen van ons leren, wij leren ook van jou!