Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Meesterlijke zorgmedewerkers van de toekomst

We hebben mogelijkheden, ieder van ons. Daarom vinden wij het heel normaal dat iedereen in de maatschappij meedoet en zelf kiest. Wij zijn Philadelphia. Mogelijk-makers die je aanmoedigen om te leven en te werken zoals jij dat wilt.

Bij Philadelphia geloven we in minder regels en meer vrijheid. Om te leren, om te doen wat echt belangrijk is, om het verschil te maken. Samen met 7500 collega’s door heel Nederland begeleiden en stimuleren we ruim 9500 cliënten om hun eigen leven te leiden. Midden in de samenleving. Met liefde, lef en meesterschap.

Om deze video te tonen moeten we cookies plaatsen. Accepteer marketing-cookies of bekijk het op www.youtube.com/watch?v=gBlYUJdfbYQ

WorldSkills Netherlands en Philadelphia Zorg werken samen

Philadelphia is een innovatieve partner, zowel op sociaal als technologisch gebied. We zien het als meerwaarde dat we de praktijkvloer inbrengen in de cases. Daarom zijn we wedstrijdpartner van de Skills Heroes wedstrijd Maatschappelijke Zorg PBSD. We helpen bij het jureren en leveren een bijdrage aan de inrichting van de wedstrijd. De drie winnaars bieden wij graag iets aan waarmee zij hun loopbaan een echte kick-start kunnen geven!

'Samen met WorldSkills Netherlands kunnen we nog meer jongeren en docenten uitdagen en motiveren om het beste uit zichzelf te halen.'

Zoek hier een stageplek

Wil jij jouw studenten meer laten weten over zorg en innovatie?

In deze Masterclass staat innovatie in de zorg centraal. Hoe zet je de laatste digitale innovaties in voor een betere zorg? Hoe zorg je dat een wilsbekwaam persoon zelfstandig beslissingen blijft nemen en de gevolgen van die beslissing overziet? Deze vragen en nog vele andere onderwerpen komen aan de orde in dit boeiende programma. Zo krijg je uitgebreid inzicht in waar de zorg nu staat en welke toepasbare innovaties er zijn.

Neem dan contact op met de coördinator beroepspraktijkvorming van jou regio!