Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Coördinator Beroepspraktijkvorming (CBPV)

Ik ben student

Wil je meer weten over Philadelphia? En onze mogelijkheden voor stage of een zij-instroom traject? Laat dan via de knop hierboven je gegevens achter. Dan nemen we contact met je op.

Ik ben docent

Wil je meer weten over Philadelphia? En over onze (stage)mogelijkheden voor jouw studenten? Of wil je een gastles aanvragen? Laat dan via de knop hierboven je gegevens achter. Dan neemt de coördinator BeroepsPraktijkVorming uit jouw regio contact met je op.

Weet je niet zeker welke coördinator BPV jou verder kan helpen? Dan kun je ook terecht bij Recruitment, via de email Recruitment@Philadelphia.nl.

Bij de coördinator beroepspraktijkvorming (BPV), kun je informeren of er bij jou in de buurt een passende stageplek beschikbaar is. Vul het aanvraagformulier BOL stage in en mail deze samen met je cv en motivatiebrief naar de coördinator BPV in jouw regio De coördinator BPV zal contact met je opnemen om in gesprek te gaan en/of je in contact te brengen met de locatie waar de stageplek beschikbaar is.