Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Werken op de Amersfoortsestraat

Welkom

Wat leuk dat je deze pagina komt bezoeken! In Soesterberg hebben wij meerdere woningen waar cliënten wonen met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG) alsmede de doelgroepen MVB/LVB (matig- en licht verstandelijk gehandicapt). Op het terrein is ook een Werkgebouw waar wij werk- én dagbesteding bieden op de onderdelen: Hout, Tuin, Winkel, Keuken, Atelier en Multifunctionele Activiteitenruimte (beweging, muziek, spelletjes).

Onze bewoners hebben ondersteuning nodig in het dagelijkse leven. Voor deze mensen zijn wij op zoek naar begeleiders en coördinerend begeleiders. Op deze locaties zien wij een kans om er te zijn en iets te betekenen voor de cliënt waarbij wij continu inspelen op de behoefte van de client middels de Triple C Methodiek.

Ben jij de (coördinerend) begeleider die met liefde, lef en meesterschap je kennis en expertise in wil zetten? Bekijk dan gauw de onderstaande vacatures en solliciteer! Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem contact op met Maïke Wolfswinkel (06 – 21 52 64 54).

Kijk hier voor alle actuele vacatures in Soesterberg

Wij zoeken Beste Verstaanders

"Ik zou het leuk vinden als je mij belt (06-12 31 74 16) om meer te weten te komen over het werken bij Philadelphia in Soesterberg!"
- Jeroen Woelders

Pak de ruimte!