Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Ervaringsverhalen

Ervaringsverhalen van onze medewerkers

Op deze pagina vind je verhalen van onze medewerkers. Zij vertellen wat hun functie inhoudt, waarom zij gekozen hebben voor een baan in de gehandicaptenzorg en waarom ze Philadelphia een aantrekkelijke werkgever vinden. Wie kunnen nu beter uitleggen waarom werken in deze sector zo bijzonder en betekenisvol is dan de mensen die dat zelf elke dag met hart en ziel doen?

Lees hier de bijzondere verhalen van collega’s die al hun hele leven in de zorg zitten, maar ook van mensen die de switch hebben gemaakt vanuit een andere branche. Zoals Marc Noël, die eerder werkte als geneeskundig verzorger in het leger. En Wiebe Zoethout, hij verruilde de bakkerij verruilde voor het werken als begeleider.

Werken voor Philadelphia

Op dit moment ondersteunt Philadelphia ongeveer 9500 mensen met een verstandelijke beperking. Verspreid over ruim 500 kleinschalige locaties zorgen onze professionals voor ondersteuning op maat. We benutten de voordelen van een grote organisatie en hebben veel expertise in huis zoals: gedragsdeskundigen, fysiotherapeuten, logopedisten en ergotherapeuten.

Samenwerken

We weten ook hoe belangrijk het is om verbinding te maken en te behouden in de buurt. We werken samen met andere zorgaanbieders, vrijwilligersorganisaties, gemeenten en ondernemers uit de omgeving. Zodat we iedereen maatwerk kunnen bieden en succesvol bijdragen aan een prettig leven.

Philadelphia is er voor mensen van ieder geloof, nationaliteit of geaardheid. We bieden veel ruimte voor initiatief en eigen inbreng in je loopbaan. Je krijgt de ruimte om echt een bijdrage te leveren aan de organisatie. Lees meer over onze missie en visie.