Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Zij-instromers en herintreders

Zij-instromers

Heb je een diploma in een andere sector, maar wil je graag in de zorg werken? Dan ben je van harte welkom bij Philadelphia!

Wil je een carrièreswitch maken en starten met een BBL-opleiding? Bij Philadelphia kun je leren en werken combineren.

Je stroomt dan in in een reguliere opleiding, MBO of HBO, bij jou in de buurt óf je kiest voor een verkort opleidingstraject incompany, waarbij je in 1,5 jaar een niveau 4-diploma kunt behalen. Als je leren en werken combineert ga je meteen aan de slag in de baan van je keuze. Dat betekent dat je een leerling-salaris krijgt.

Je komt in dienst als leerling medewerker met een leer-arbeidsovereenkomst. Deze overeenkomst is voor de duur van je opleiding. Als zij-instromer start je met een aspirant periode van drie maanden waarbinnen je de zorg kan ontdekken. In deze periode begeleiden we je in de oriëntatie op de zorg en kijken we hoe we het leertraject verder vorm kunnen geven. Na verloop van tijd draai je alle diensten die voorkomen op de locatie. Je opleidingskosten worden betaald door Philadelphia. Na je diplomering kijken we graag samen naar een passende functie binnen de organisatie.

Herintreders

Heb je in de zorg gewerkt, ben je er een tijdje uit geweest en wil je nu weer aan de slag? Ook dan ben je van harte welkom bij Philadelphia. We kijken samen met jou wat je nodig hebt om je kennis van de organisatie én van de doelgroep waar je mee gaat werken op het gewenste niveau te brengen. We hebben binnen het Philadelphia Leerhuis een uitgebreid aanbod van interne- en externe trainingen. Twijfel niet langer en solliciteer op de vacature die jou aanspreekt!